Оболонка ОКУ для ковбасних виробів

ОКУ

ОКУ — оболонка з підвищеною еластичністю; для формування варених,варено-копчених, напівкопчених ковбас та копченостей, сиров’ялених ковбас та копченостей, а також ковбас з рослинними доабавками.

Переваги оболонок

— має перевагу над натуральною оболонкую в еластичності, міцності, бактеріальній чистоті;

— забеспечує стабільність діаметру;

— паро- ,газопроникність оболонки забаспечує  проникання в продукт ароматичних речовин при копченні, що дозволяє зберегти аромат виробів протягом всього терміну зберігання;
— покладистість при термоусадці дозволяє зберігати форму виробу при охолодженні та зберіганні, без утворення пустот та бульних набряків в ковбасному батоні;
— дозваляє отримати традиційний смак ковбас, натуральний вигляд продукту.

Ассортимент

Натуральний
Карамель (012)
Гранат (022)
Цибуляний (052)
Браун (063)
Махаґон (072)
Бакнат (032)
Лосось (102)
Копчення (112)
Замовити зразок Каталог