Wursttech 2017. М’ясо та М’ясопереробка17.03.2017

Wurstech 2017.

Український харчовий тиждень UA.FOODWEEK

14-17 березня 2017, м. Київ, готель Ramada Encore

«WurstTech. М’ясо і М’ясопереробка »- це дводенна конференція для учасників ринку м’яса і м’ясопереробки України. У центрі уваги конференції знаходяться питання, що хвилюють керівників м’ясокомбінатів: розвиток ринків збуту, як внутрішніх, так і експортних, підвищення рентабельності підприємства та організація ефективного виробництва. Кожен ефективний керівник сьогодні повинен розуміти як сильно від вирішення цих питань залежать конкурентоспроможність і успішність його підприємства.

У конференції беруть участь керівники підприємств – м’ясовиробників і м’ясопереробників, дистриб’ютори та торгові мережі, профільні міністерства і регулюючі органи, консультанти і аналітики, а також постачальники імпортного м’яса, спецій, добавок, оболонок, упаковки та обладнання.

«Прилуцький завод – «Білкозин» – єдиний в Україні виробник колагенової оболонки, так само взяв участь в конференції і виступив Срібним спонсором. Директор заводу Роман Давида презентував аудиторії підприємство, асортимент продукції, нові види оболонок, експортні продажі на наступні ринки:

– Бразилія

– США

– Латинська Америка

– Китай

– Європейський Союз

– Індонезія

– Південна Африка

– Країни Азії

wtech1wtech3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пропонуємо Вашій увазі відео-версію презентації по посиланню нижче: